HTML

Kuklamu anyuka

Egy dolgozó anyuka hétköznapjai. Mert jó megosztani másokkal a napi problémákat. És (remélhetőleg) eldicsekedni az új vállalkozás sikereivel:-)

Friss topikok

  • zsuzskaa: Az osztályfőnök meg kitalálta, hogy hogy lehetne spórolni az osztálykiránduláson, na majd meglátju... (2011.09.23. 13:58) Iskolakezdés
  • igenigen: nagyon szurk(google)olok hogy tovább növekedjen a regisztráltak száma! (2010.10.06. 16:18) Maszatverseny
  • katub: Én már tudom mi lesz! Sajnos mi nem nyerhetjük meg egyik klassz nyereményt se :-( pedig maszatos k... (2010.09.28. 15:31) Évkezdés
  • katub: Szia Kuklamu Mami! Tök jó az oldalon a gyógyszerlista, hogy egy utazáshoz mit kell csomagolni. Min... (2010.08.09. 18:39) Uborkaszezon
  • katub: Látom a jópontszerzés mellett döntöttél :-) (2010.06.29. 07:47) Nehéz döntések 1

Linkblog

Csend és nyugalom

2010.11.10. 17:48 kamuanyu

Majdnem mindenre van időm. Hihetetlen ennyi gyerek mellett ezt kijelenteni, de ez az igazság. Reggel a férjem kilöki a nagyot az ajtón, majd fogja a 2 kicsit és elviszi őket a különböző intézményekbe.

Én pedig leülök az üres és csöndes lakásban, nyugodtan megiszom a kávémat, talán még olvasok is közben. (Ezt már olvashattátok előző bejegyzésemben is, de ez olyan nagy dolog, hogy kétszer említem:-)) Majd átgondolom, hogy mit is kell aznap elintéznem. Azóta majdnem mindennap vásárolok (kaját, nem ruhát, mert azért arra még nem jutott időm, hogy a szülinapi ajándékomat ruhára váltsam), és valami ételt is készítek. 

És ami az egyik legfontosabb, hogy a virtuális gyermekemre is sok-sok időm marad! Remélem ez lassan a sikereinkben is meg fog mutatkozni. Sok a napi monoton munka az oldallal. Főleg a termékfeltöltés vesz el sokat(láss néhány terméket alább), de egész biztosan csak akkor lesz elég nagy a látogatottságunk, ha elég termék van az oldalon. Akkor ugye a keresők is könnyebben kidobják az oldalunkat. Ezenkívül pedig reméljük, hogy az emberek egymásnak fogják ajánlani egy idő után. Élvezem, hogy járathatom az agyam. Jövő héten egy tanfolyamra megyek, ahol megtanítják az AdWords használatát, racionális kihasználását, stb. Ettől sokat remélek. Majd beszámolok erről is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: élet munka játék gyerek anya ruha csecsemő életmód baba anyu cipő használt bölcsőde babajátékok kuklamu

A bejegyzés trackback címe:

https://kuklamu.blog.hu/api/trackback/id/tr832438989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása