HTML

Kuklamu anyuka

Egy dolgozó anyuka hétköznapjai. Mert jó megosztani másokkal a napi problémákat. És (remélhetőleg) eldicsekedni az új vállalkozás sikereivel:-)

Friss topikok

  • zsuzskaa: Az osztályfőnök meg kitalálta, hogy hogy lehetne spórolni az osztálykiránduláson, na majd meglátju... (2011.09.23. 13:58) Iskolakezdés
  • igenigen: nagyon szurk(google)olok hogy tovább növekedjen a regisztráltak száma! (2010.10.06. 16:18) Maszatverseny
  • katub: Én már tudom mi lesz! Sajnos mi nem nyerhetjük meg egyik klassz nyereményt se :-( pedig maszatos k... (2010.09.28. 15:31) Évkezdés
  • katub: Szia Kuklamu Mami! Tök jó az oldalon a gyógyszerlista, hogy egy utazáshoz mit kell csomagolni. Min... (2010.08.09. 18:39) Uborkaszezon
  • katub: Látom a jópontszerzés mellett döntöttél :-) (2010.06.29. 07:47) Nehéz döntések 1

Linkblog

Iskolakezdés

2011.09.15. 15:31 kamuanyu

 

Vagyunk néhányan, akik alig várjuk, hogy végre eljöjjön a szeptember elseje. Nem csak a szülők, de a gyerekek között is akad ilyen. 

 

Remélem most egy szülő sem áltatja magát azzal, hogy a gyerekek a tanulás és olthatatlan tudásszomj miatt várják az iskolakezdést. A legtöbb gyerek azért várja az iskolát, hogy találkozhasson a barátaival végre minden nap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szülők pedig azért várják, mert a nyár persze szuper: sokat lehetünk együtt gyermekeinkkel, (főleg, ha nem fix állásban dolgozunk, mert ha igen, akkor gyakorlatilag kivitelzhetetlen az értelmesen eltöltött nyár), programozhatunk, utazhatunk, strandolhatunk kedvünkre. DE kettő és fél hónapon keresztül a leghősiesebb anya is elfárad ebben. Ha túl kicsik még a gyerekek a táborokhoz, akkor tényleg VELED vannak  a csemeték. Ha már picit nagyobbak, akkor 1-2 hétre táborba adod őket: akkor már csak két hónap maradt. Elmentek nyaralni jó esetben 2 hétre: már csak másfél hónap maradt. Szuper, azt már féllábon is kihúzzuk:-) Még be lehet vetni a nagymamákat, nagynéniket és szomszédokat. 

Na de viccet félretéve. Vége a nyárnak, kibírtuk és mindenki ment vissza az intézménybe. Hurrá!! Végre nyugalomban lehet dolgozni, főzni és a mindennapokat végigcsinálni. De amilyen kegyetlen a sors, délután már alig várod, hogy picinyed végre megint VELED lehessen! Mert olyan hosszúra tud nyúlni egy nap a gyerekek csivitelése nélkül, és úgy, hogy senki nem mondja neked 2 percenként, hogy ANYAaaaaaaaa, figyelj már ide!

 

2 komment

Címkék: munka tanulás anya gyerekruha iskola baba anyu használt bölcsőde babaruha babajátékok kuklamu babajáték

A bejegyzés trackback címe:

https://kuklamu.blog.hu/api/trackback/id/tr143229649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzskaa 2011.09.23. 13:57:13

Mi is nagyon vártuk már, hogy végre elkezdődjön az iskola, az augusztus igazán kemény volt otthon a gyerkőcökkel.
Most, hogy meg végre a padot koptatják, persze megnőttek a kiadások.

zsuzskaa 2011.09.23. 13:58:57

Az osztályfőnök meg kitalálta, hogy hogy lehetne spórolni az osztálykiránduláson, na majd meglátjuk? Hallottatok már erről? surl.hu/osztalykirandulas
süti beállítások módosítása