HTML

Kuklamu anyuka

Egy dolgozó anyuka hétköznapjai. Mert jó megosztani másokkal a napi problémákat. És (remélhetőleg) eldicsekedni az új vállalkozás sikereivel:-)

Friss topikok

  • zsuzskaa: Az osztályfőnök meg kitalálta, hogy hogy lehetne spórolni az osztálykiránduláson, na majd meglátju... (2011.09.23. 13:58) Iskolakezdés
  • igenigen: nagyon szurk(google)olok hogy tovább növekedjen a regisztráltak száma! (2010.10.06. 16:18) Maszatverseny
  • katub: Én már tudom mi lesz! Sajnos mi nem nyerhetjük meg egyik klassz nyereményt se :-( pedig maszatos k... (2010.09.28. 15:31) Évkezdés
  • katub: Szia Kuklamu Mami! Tök jó az oldalon a gyógyszerlista, hogy egy utazáshoz mit kell csomagolni. Min... (2010.08.09. 18:39) Uborkaszezon
  • katub: Látom a jópontszerzés mellett döntöttél :-) (2010.06.29. 07:47) Nehéz döntések 1

Linkblog

Nehéz döntések 2

2010.07.08. 16:09 kamuanyu

Múltkor a nehéz döntésekről írtam a gyereknevelésben. Nem véletlenül vettem ezt előre, mert szerintem ez a legfontosabb egy ember/anya életében és csak utána következik a munka. Így a második helyre szorult az ehhez kapcsolódó következő bejegyzésem a Nehéz döntések 2 avagy Nehéz döntések a saját vállakozásban.

Új vállalkozásom/gyermekem kapcsán (ha nem olvastad régebbi bejegyzéseim: www.kuklamu.hu, nézd meg:-)) nap mint nap nehéz döntések sorát kell meghoznom. Sőt meg kell harcolnom az igazamért. Szívesen teszem, mert kifejezetten élvezem, hogy sok új dolgot tanulok, és új kihívásokkal, döntési helyzetekkel szembesülök, nem pedig egy rutint kell újra és újra végig zongorázni. DE ugyanakkor sokszor összerándul a gyomrom, hogy Úristen most beszéltem rá a "Befektetőnket" egy újabb beruházásra, de egyáltalán nem tudom garantálni a sikert az út végén! 

Meg kell szokni, hogy felelősséget vállaljak honlapunkért! Már sokat fejlődtem és még biztos fogok is:-) Nem véletlenül lett a blogom témája a gyereknevelés, mert ahogy egyre több bejegyzésem van, egyre több párhuzamot is találok egy virtuális gyerek (jelen esetben a saját vállalkozás) és egy igazi gyerek között! 

Szólj hozzá!

Címkék: játék anya ruha gyerekruha csecsemő játékok használt ruhák babaruha babajátékok kuklamu babakocsi.

A bejegyzés trackback címe:

https://kuklamu.blog.hu/api/trackback/id/tr982117161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása